C-lin Electrical Co., Ltd. is a non-regional joint-stock enterprise dedicated to scientific research, development, production and sales.
 Currently, C-Lin has a comprehensive business system ranging from design and development to manufacturing, sales and services. It is engaged in industrial control components, instrumentation, motor protection, inverters, soft starters and many other fields. These products are widely used in industrial control, machine tools, mechanical equipment, power systems and public utilities. C-Lin boasts more than 2,000 employees and a number of joint ventures and controlling subsidiaries, and the products are highly favored in the industry.
 With the development of the society, we will work harder to provide customers with reliable and stable products and all-around services.

добредојде на нашата компанија!

C-lin Electrical Company Profile

C-lin Electrical Co., Ltd. is a non-regional joint-stock enterprise dedicated to scientific research, development, production and sales. Currently, C-Lin has a comprehensive business system ranging from design and development to manufacturing, sales and services. It is engaged in industrial control components, instrumentation, motor protection, inverters, soft starters and many other fields. These products are widely used in industrial control, machine tools, mechanical equipment, power systems and public utilities. C-Lin boasts more than 2,000 employees and a number of joint ventures and controlling subsidiaries, and the products are highly favored in the industry. With the development of the society, we will work harder to provide customers with reliable and stable products and all-around services.    >>

нашите производи

реле

сензор

Electrical drive and control

Серија инструмент

контролата на распределбата на

предности на продуктот

Ние да се потрудиме да се направи производи
 • Industry Standard
 • Cost Effective
 • Rich In Products
 • Зошто Изберете нас

  2,000 C-Lin Electrical employees are striving to provide you with reliable and stable products and comprehensive professional services.
  • Индустрија гигант брод, професионална производител на компоненти за индустриска контрола

   бренд

   Индустрија гигант брод, професионална производител на компоненти за индустриска контрола
  • Примена на патентираните технологии, во линија со меѓународните систем за квалитет

   Квалитет

   Примена на патентираните технологии, во линија со меѓународните систем за квалитет
  • 10.000 години годишен капацитет за производство, професионални индустриски компоненти за производство

   капацитет на производство

   10.000 години годишен капацитет за производство, професионални индустриски компоненти за производство
  • обичај прави

   Обезбеди кориснички услуги, примена на решенија за извоз
   Обезбеди кориснички услуги, примена на решенија за извоз
  • ЛОГИСТИКА

   O2O маркетинг модел, професионална логистичка поддршка.
   O2O маркетинг модел, професионална логистичка поддршка.
  • по продажба

   Целиот систем услуга процес за решавање на проблемите на клиентите во секое време
   Целиот систем услуга процес за решавање на проблемите на клиентите во секое време

  апликации

  ние сме подготвени да ги задоволи вашите барања алатки! Зачленете се

  Последни вести

  клиент повратни информации

  Нашата компанија треба да ги внесете серија на електрични, тоа е подобро да пребарувате кои електрични снабдувач на интернет, а потоа може да се види на бренд сила и купување на предностите на C-Лин електрични,

  C-Лин Електрични копродукции, Ltd