C-lin Electrical Co., Ltd. is a non-regional joint-stock enterprise dedicated to scientific research, development, production and sales.
 Currently, C-Lin has a comprehensive business system ranging from design and development to manufacturing, sales and services. It is engaged in industrial control components, instrumentation, motor protection, inverters, soft starters and many other fields. These products are widely used in industrial control, machine tools, mechanical equipment, power systems and public utilities. C-Lin boasts more than 2,000 employees and a number of joint ventures and controlling subsidiaries, and the products are highly favored in the industry.
 With the development of the society, we will work harder to provide customers with reliable and stable products and all-around services.

mirëpritur të tonë kompani!

C-lin Electrical Company Profile

C-lin Electrical Co., Ltd. is a non-regional joint-stock enterprise dedicated to scientific research, development, production and sales. Currently, C-Lin has a comprehensive business system ranging from design and development to manufacturing, sales and services. It is engaged in industrial control components, instrumentation, motor protection, inverters, soft starters and many other fields. These products are widely used in industrial control, machine tools, mechanical equipment, power systems and public utilities. C-Lin boasts more than 2,000 employees and a number of joint ventures and controlling subsidiaries, and the products are highly favored in the industry. With the development of the society, we will work harder to provide customers with reliable and stable products and all-around services.    >>

avantazhet e produktit

Ne bëjmë çmos për të bërë produktet
 • Industry Standard
 • Cost Effective
 • Rich In Products
 • pse na zgjodhet ne

  2,000 C-Lin Electrical employees are striving to provide you with reliable and stable products and comprehensive professional services.
  • Anija gjigant të industrisë, prodhues i komponentëve të kontrollit industriale

   markë

   Anija gjigant të industrisë, prodhues i komponentëve të kontrollit industriale
  • Aplikimi i teknologjisë së patentuar, inline me sistemin e cilësisë ndërkombëtare

   cilësi

   Aplikimi i teknologjisë së patentuar, inline me sistemin e cilësisë ndërkombëtare
  • 10.000-vjeçar kapacitet vjetor të prodhimit, profesional komponentët industriale prodhuese

   Kapaciteti i prodhimit

   10.000-vjeçar kapacitet vjetor të prodhimit, profesional komponentët industriale prodhuese
  • bërë me porosi

   Ofrojnë shërbime, zgjidhje të përshtatur aplikimit të eksportit
   Ofrojnë shërbime, zgjidhje të përshtatur aplikimit të eksportit
  • Logjistika

   O2O Marketing Model, Logistics profesionale Mbështetje.
   O2O Marketing Model, Logistics profesionale Mbështetje.
  • pas shitjes

   Gjithë sistemit të shërbimit proces për të zgjidhur problemet e konsumatorëve në çdo kohë
   Gjithë sistemit të shërbimit proces për të zgjidhur problemet e konsumatorëve në çdo kohë

  Aplikimet

  ne jemi të gatshëm për të kënaqur mjetet kërkesat tuaja! pajtohem

  Lajmet e fundit

  reagime klientit

  Kompania jonë ka nevojë për të hyrë në një grumbull të elektrike, është më mirë për të shfletoni se cila furnizuesit elektrike në internet, dhe pastaj ne mund të shohim forcën e markës dhe përfituar blerëse të C-Lin elektrike,

  C-Lin elektrike Co, Ltd