C-lin Electrical Co., Ltd. is a non-regional joint-stock enterprise dedicated to scientific research, development, production and sales.
 Currently, C-Lin has a comprehensive business system ranging from design and development to manufacturing, sales and services. It is engaged in industrial control components, instrumentation, motor protection, inverters, soft starters and many other fields. These products are widely used in industrial control, machine tools, mechanical equipment, power systems and public utilities. C-Lin boasts more than 2,000 employees and a number of joint ventures and controlling subsidiaries, and the products are highly favored in the industry.
 With the development of the society, we will work harder to provide customers with reliable and stable products and all-around services.

ngabagéakeun ka kami parusahaan!

C-lin Electrical Company Profile

C-lin Electrical Co., Ltd. is a non-regional joint-stock enterprise dedicated to scientific research, development, production and sales. Currently, C-Lin has a comprehensive business system ranging from design and development to manufacturing, sales and services. It is engaged in industrial control components, instrumentation, motor protection, inverters, soft starters and many other fields. These products are widely used in industrial control, machine tools, mechanical equipment, power systems and public utilities. C-Lin boasts more than 2,000 employees and a number of joint ventures and controlling subsidiaries, and the products are highly favored in the industry. With the development of the society, we will work harder to provide customers with reliable and stable products and all-around services.    >>

kaunggulan produk

Urang ngalakukeun pangalusna urang nyieun produk
  • Industry Standard
  • Cost Effective
  • Rich In Products
  • Naha Pilih Us

    2,000 C-Lin Electrical employees are striving to provide you with reliable and stable products and comprehensive professional services.
    • kapal raksasa industri, produsén profésional komponén kontrol industri

      merek

      kapal raksasa industri, produsén profésional komponén kontrol industri
    • Aplikasi téknologi dipaténkeun, inline kalawan sistem kualitas internasional

      kualitas

      Aplikasi téknologi dipaténkeun, inline kalawan sistem kualitas internasional
    • 10.000-taun kapasitas produksina taunan, profésional manufaktur komponén industri

      kapasitas produksina

      10.000-taun kapasitas produksina taunan, profésional manufaktur komponén industri
    • DIDAMEL KHUSUS

      Nyadiakeun layanan ngaropéa, solusi aplikasi ékspor
      Nyadiakeun layanan ngaropéa, solusi aplikasi ékspor
    • logistik

      O2O Marketing Modél, Profesional Logistik Rojongan.
      O2O Marketing Modél, Profesional Logistik Rojongan.
    • sanggeus diobral

      Sistim jasa prosés sakabeh pikeun ngajawab masalah customer iraha wae
      Sistim jasa prosés sakabeh pikeun ngajawab masalah customer iraha wae

    aplikasi

    kami siap nyugemakeun syarat parabot anjeun! ngalanggan

    bérita paling énggal

    eupan balik klien

    parusahaan urang perlu ngasupkeun tumpak listrik, eta leuwih hade pikeun ngotektak nu supplier listrik dina Internet, lajeng urang tiasa ningali kakuatan brand sarta mangpaatkeun purchasing C-Lin Eléktro,

    C-Lin Eléktro Co., Ltd